Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2010, 00:14   #3
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez adamp Podgląd Wiadomości
Jakiś czas temu nagrałem sobie płyte cd z mp3, sporo sie przy tym napracowałem wypalając odpowiednią etykiete w LightScribe. Niestety na tej płycie znajduje się jedna piosenka, która kojarzy mi się z pewną dziewczyną. Za każdym razem gdy włącza się ten utwór strasznie się denerwuje i chciałbym go się pozbyć. Płyta jest zamknięta więc nie jest to możliwe do zrobienia nagrywając kolejną sesje. Wpadłem na pomysł aby w miejscu gdzie jest ta piosenka nagrana uszkodzić płytę tak aby jej odtworzenie było niemożliwe, ale żeby pozsotałe utwory działały poprawnie. I tu pojawie się moje pytanie: Jak wyznaczyć dokładnie miejsce na płycie w którym jest dane utwór i w jaki sposób najlepszy sposób uszkodzić płyte.
Jeżeli żart, to fajny nawet
Ale jeżeli na poważnie, to...