Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2010, 23:15   #698
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Jeśli ktoś tworzy np. program do komunikacji do logiczne jest, że nie będzie wymyślał protokołu a skorzysta z istniejącego rozwiązania
Tak. Swietny przyklad. A przyszlo Ci do glowy przeanalizowanie istniejacych rozwiazan, uznanie je za beznadziejnie i napisanie wszystkiego samodzielnie od zera? To popatrz na FaceTime ;-)!

Cytat:
Dzisiaj pamięć, moc obliczeniową można regulować więc nie trzeba sztywnie ustalać granic.
Tak. Regulowac zawartoscia naszych portfeli.

Nieswiadomie uswiadomiles mi, dlaczego uznalem OS X i sprzet Apple za swoj koncowy wybor. Apple dziala w mysl idei konsol! Kilka sprzetow, zamiast kilku milionow, specyfikacja narzucona odgornie z wymogiem "Ma dzialac!" dla developerow. I dziala. Plynnie, wydajnie i do tego jest ladnie podane. A ze programisci musza sie gumnastykowac nad optymalizacja... Co mnie to obchodzi? Jestem end-userem :-]!

Cytat:
Amiga też by długo nie pożyła, nawet gdyby Commodore przez wiele lat nie przykładał ręki do jej śmierci (dla niewiedzących Amiga jest dziełem byłych inżynierów Atari i mniej więcej od czasu A2000 była spychana przez Commodore na drugi plan i promowana jako zabawka*).
Rowniez pamietam i rowniez ubolewam... :-/

Cytat:
Apple nie jest niczym nadzwyczajnym, jest to to samo co PC tylko cenę ma z kosmosu.
Pisalem pare stron wczesniej

Apple (cena z kosmosu) = PC + najwyzszej jakosci materialy + technologia produkcji (Unibody) + design + swietnej jakosci wyswietlacz (IPS) + zunifikowana architektura + Mac OS X. IMO warto.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post