To jest temat o JB, a nie dysku do PS3. Ludzie! Czemu ja to co kilka postów muszę pisać? :/
- - -
@wolfret
Jest port na iPhone'a. Ja nie mam tego telefonu to nic ciekawego nie napiszę. Ktoś jednak tutaj ma i paręnaście stron wcześniej widziałem posty traktujące o JB na iPhone.
- - -
Coraz bliżej CFW
Cytat:
|
Napisany przez graf_chokolo
Guys, i know you are waiting for the USB Dongle Master Key from me I have got now 2 fat PS3 with HV 3.15 but unfortunately no SX28 development board yet to exploit it
But i was not idle and the last and this week i was working on reversing of self decryption. And now i***8217;m able to decrypt SELFs and SPRXs on my exploited GameOS by using HV calls only and no GameOS functions at all I reversed the interface to appldr which decrypts SELFs on GameOS 3.41.
So you wont***8217; get bored until i get the USB Dongle Master Key, i will make my findings and my source code public very soon and you will be able to decrypt your favourite games and programs by yourself Let the fun begin, guys
|
- - -
Cytat:
Napisany przez sniq
mam namiary na goscia z allegro ktory ma na sprzedaz orginalnego jb+downgrade za 350 zl, kurcze jakbym mial kase to bym bral 
|
Nie ma sensu. Niedługo będzie za darmo. To kupa siana jak na tak trywialną czynność (nie wiadomo też jak z jego uczciwością jegomościa, czy nie podmieni Ci czegoś w konsoli, czy pisze prawdę na aukcji itd.).
Przewidywałem, że długo nie zobaczymy downgradera, a tu proszę. Okazało się, że jest ktoś z odpowiednią wiedzą z poza "kółka wzajemnej adoracji" i chce wspomóc scenę.