Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2010, 13:12   #748
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Przyjaciel do mnie pisze z iPada na gtalk/win - i ma ten jego iPad taką wadę, że ja nie widzę, że on pisze - nie ma u mnie tego fajnego znacznika, że rozmówca wprowadza znaki.
Może ma to wyłączone, albo wersja przeglądarkowa GTalka nie obsługuje Chatstate notification.
Można to w łatwy sposób sprawdzić

Cytat:
Napisany przez iM@X
@pali - to wada? Ja niejednokrotnie napisze cos do kogos, po czym sie rozmysle i przytrzymam Backspace... Szlag by mnie trafil gdyby niedoszly rozmowca drazyl co od niego chcialem...
Doszedłeś do perfekcji w zmianie zalet na wady i odwrotnie

Cytat:
Jailbreak'u nie zrobie, bo kiedys juz go mialem i wiem ze smierdzi - zamula iPhone'a w pelni... No ale czego mozna sie spodziewac, gdy ktos probuje pisac oprogramowanie na sprzet, ktorego sam nie stworzyl...
Znowu wypowiadasz się na tematy o których nie masz pojęcia Ostatnia lekcja nie wystarczyła żebyś to w końcu zrozumiał?
To że ktoś nie stworzył iP nie znaczy, że nie może na niego pisać oprogramowania.