Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2010, 01:58   #582
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Jak myślisz, jakie to wady?

BTW Aż się boję o tym rozmawiać... Dziwnej maści "narodowców" się znowu narobiło... A z drugiej strony kiedyś wyleciałem z pewnego lewicowego portalu za rzekomy antysemityzm. Wszcząłem awanturę, bo zbanowali i skasowali teksty człowieka, który bardzo ciekawie opisał '68 rok z punktu widzenia wówczas młodego członka PZPR i świadka tamtych wydarzeń. Zarzucili mu antysemityzm, zupełnie bezrozumnie i kretyńsko - a On bezstronnie pisał tylko o przyczynach wydarzeń i o tym jak z punktu widzenia prowincjonalnego sekretarza PZPR to wszystko wyglądało - kompletnie nie zrozumieli jego przekazu, wolą żyć w świecie bajek. Na dodatek czynili te zarzuty tacy goście, którzy wcale moim zdaniem nie są Żydami, a tylko dorabiają sobie takie pochodzenie, aby być cool. Nie wytrzymałem tego towarzystwa i poprosiłem o pokazanie siusiaków - joke nieco chamski, ale na nich jedyny możliwy... No i dostaję bana nawet na komentarzach, gdy tylko domyśli się któryś, że ja to ja. Pies im mordę lizał.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post