Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2010, 11:15   #3
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Interesują mnie aktywne dwa wyjścia - HDMI + DVI.

I teraz pytanie - czy jak dołożę jakiegoś w miarę taniego Radeona (4350 Asusa albo 4350 Sapphire to zadziała bez problemu?

Czy coś jeszcze tańszego?

Zależy mi na:
- ciszy (musi być chłodzone pasywnie)
- obsłudze hybrid crossfire (nie do końca rozumiem - ale chodzi mi o to, żeby normalnie dołożona karta była wyłączona - a tylko jak chcę coś odpalić na TV to się włączała).
- energooszczędności
- taniości

Nie zależy mi na wydajności w grach (ale jakby crossfire obsłużyła - to może od święta się przyda te kilka dodatkowych FPS).

Czy może jest jakaś tańsza możliwość sprawienia, bym nie musiał kabli przekładać, żeby pooglądać coś na TV (podpięcie blaszaka po analogu raczej odpada - bo bo po analogu mam podpiętego laptopa który nie ma DVI).