Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2010, 13:19   #2
ethar
Herbaciarz^^

Data rejestracji: 19.09.2008
ethar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie mówie że spolszczenia są złe... wręcz przeciwnie (zależy jakie ) W Okami widać włożoną w to pracę, wszystko doszlifowane do każdej kropki Nie oszukując się fani (czyt. grupa zapaleńców) zrobi lepsze spolszczenie niż Cenega... Mam tutaj na myśli że będą je szlifować, i udoskonalać jak tylko mogą a Cengea wypuści takiego "bubla" jak Splinter Cell PL. I już będzie zadowolona, co prawda potem poprawiała swoje spolszczenia (m.in Far Cry) ale czemu nie można było tak od razu... tak to trzeba było ściągam to 600mb spolszczenie... Okej teraz jest to do przyjęcia, ale wtedy taki plik to się ściągało z 24h...
Oczywiście CD-Projekt robi lepsze spolszczenia od Cenegi (przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia). Oczywiście Cd-Projekt może nagrać profesjonalnie głosy itp. itd. gdzie już grupa zapaleńców nie ma takich możliwości... Wiecie o co mi chodzi co nie? Robiąc coś z zapału, z czystych chęci wkładasz w to więcej serca, niż za kasę Krótkie podsumowanie A o tyle mi chodziło z tym MGSem że Angielskiego wypadałoby chociaż troszkę umieć... Żyjemy w takich czasach, że bez języka Angielskiego ani rusz
I naprawdę bym zobaczył MGS3 w polskiej wersji językowej Nie wiem czy tylko ja na tym forum wychowałem się na Angielskich point&clickach, i tak się uczyłem się Angielskiego? Pewnie starsi "wyjadacze" zagrywali w tekstowe przygodówki typu "Zork" albo "LOTR" ze słownikiem w ręku Berion jak kończysz ze spolszczeniami... to na czym teraz zamierzasz się skupić? Homebrew do PS3? Czy może kiedyś uraczysz nas jakąś lokalizacją na takim poziomie jak Okami? Niekoniecznie na PS2

PS. Ktoś myślał o przerobieniu spolszczenia na konsolę WII ? Pewnie niebardzo bo gra jest inaczej napisana... zgadza się?

https://www.facebook.com/ZakonBrowardynow - wytłumaczenie mojego uwielbienia do piwa.

kubacki.deviantart.com
ethar jest offline   Odpowiedz cytując ten post