Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2010, 12:29   #1
owczar2701
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.01.2009
owczar2701 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
PS2 - KOPIE FMCB - Wazne pytanie

Witam wsyztskich. dawno nie zagladalem na to forum ale jednak mam problem dlatego tez tu zagladam. Jesli ten temat bedzie spamem z mojej strony to przepraszam ale strasznie mi sie spieszy w chwili obecnej i nie mam czasu szukac odpowiedzi po forum ktora byc moze kiedys padla. Reasumujac i przechodzac do mojej sprawy potrzebna mi pomoc czlowieka ktory ma jakas wiedze w 2 sprawach.

Po 1 wyjasnijcie mi jak mam nagrywac plyty pod FMCB. Tutorial czytalem juz kiedys ale chodzi mi teraz o to od czego zalezy czy gra sie wogole wczyta czy nie?
Patchuje ESRem wypalam dvd decrypterem 4x predkosc i jedna gra lazi inna nie a jeszcze inna ma zwis na napisach z reklamami. Od czego to zalezy? bo tak patrzac nagrywalem juz na wiely rodzajach plytek i na - i na + od soniakow po jakies scierwa typu shiwaki czy tam jakies nonamy z marketu i tu akurat sie zdziwilem bo nie ma wplywu nosnik na to czy mi sie odpali czy tez nie. Nagrywajac jedna plyte na - i na + na roznych nosnikach znaczy roznych firm to jak sie nie odpalila po nagraniu za 1 razem na innych tez sie nie odpala mimo spatchowania poprawnego itd. Poradzcie mi cos bo ogolnie juz wywalilem tyle plyt w ostatnim czasie ze parodia.
Wyczytalem gdzies ze jak takie gry nie odpalaja albo zawieszaja to trzeba zwiekszyc predkosc wypalania do 12x i w gore. Prawda to? bo znow tutaj czytalem ze nagrywac 4x max 8.

2 sprawa jest taka zebyscie mi podrzucili jak najlepsza jak najstabilniejsza wersje FMCB ktora bedzie miec wszystkie te badziewia do divx odpalania gier z pena homebrew mp3 itd.... bylbym bardzo wdzieczny za wszelkie porady.

Z gory dziekuje za odpowiedzi
owczar2701 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online