Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2010, 10:11   #3485
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
Kto tam jeździ w pasach
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
Jaaaa! nigdy ! zawsze zapinam pasy-nawet u mnie w lesie,gdzie do asfaltu mam 4km. jeżdżę przepisowo rzadko przekraczam 100/h nie lubię pośpiechu przez który to są zawsze problemy do pracy mam na 7 dojazd w lato zajmuje mi ok.30min a jednak wstaję o 4.30 bo nie cierpię pośpiechu - lubię mieć czas na śniadanko, na wypicie kawy czy też posiedzieć na kibelku Potem wychodzę na dwór i zależnie od warunków decyduję czy wyjadę o 6 czy za 15/6

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post