Dyskusja: PS3 "Jailbreak"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2010, 18:13   #1524
obibox
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.09.2010
obibox zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Skitmen Podgląd Wiadomości
obibox mam pytanko. Co to znaczy "Paczka z elotrolado jest wadliwa"? Jutro chcę szefowi zrobić downgrade z 3.42 przy użyciu mojego PS3Break v.1.2. Czy coś może pójść źle? Ściągnąłem firmware "DGF" i "PS3Break PSGrade.mHex". Wystarczy? Nie uwalę mu plejki?
to znaczy że próbowałem wiele razy zejść z softem w dół z pomocą tych modyfikowanych FW które tam są za każdym razem z niepowodzeniem co widać w logu. Nie martw się jeśli się nie powiedzie i nie wystrasz się tego że po nieudanej operacji konsola nie będzie się włączać na dłużej niż 5 sekund nic nie pokazując na ekranie. W takim przypadku klucz działa i tak, musisz tylko zamknąć sesję serwisową (pliki kroku 2) i załączyć ponownie system z podłączonym kablem usb padem ale tym razem z oryginalnym fw na pendrjawie,takim jaki był ostatnim razem gdy działała. Zaopatrz się więc w drugiego pendrajwa z updatem do tego fw który szef ma w tej chwili tyle że na nim ma być ps3/update/update.pup tak na wszelki wypadek. Jeśli nie robiłeś downgradu i nie masz doświadczenia i 100% pewności ze wszytko będzie ok to nie polecam ćwiczyć tego na cudzym sprzęcie. Może moje złe doświadczenia mają coś spólnego że mam slim? nie wiem. Bądź ostrożny i napisz jak to wyszło - koniecznie

Ostatnio zmieniany przez obibox : 10.12.2010 o godz. 19:19
obibox jest offline   Odpowiedz cytując ten post