Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2010, 21:35   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez tom-as Podgląd Wiadomości
nie wiem o co chodzi. już nie pije dziś!
Jest piątek w środku nocy jak dla mnie, nie można nie pić! Trzeba pić, ale trzeba uważać, aby się na lodzie nie wypierdzielić jak mój jeden znajomy po rozmowie ze szwagrem - obojczyk mu na śruby i blachy poskręcali, rypnął tak 3 tygodnie temu, chyba na pierwszym śniegu. TAK NIE ROBIĆ!!!

Nadal grzane, już nawet nazwę odczytałem: Beczkowe mocne, nie wiem jak smakuje, bo grzane, to grzane.
ed hunter jest offline