Cytat:
Zeus napisa***322;(a)
Witam
Mam pelna swiadomosc tego ze sie teraz naraze niektorym uzytkownika forum ale trudno. MAM JUZ DOSC JAK WIDZE "skozystj z opcji szukaj" albo "na dole jest wyszukiwarka". JESLI JUZ SIE POFATYGOWALISCIE Z ODPOWIEDZA TO ZAMIAST PISAC ZEBY KTOS POSZUKAL TO LEPIEJ MAPISZCIE JEDNO ZDANIE, ALE NA TEMAT (bedzie Was to kosztowalo tyle samo wysilku co napisanie zdania zeby sobie poszukal(a) ). Ciekawy jestem jaki jest odsetke tych co kaza szukac innym a sami szukaja zanim sie zapytaja ? i ilu z nich zanim zapyta poszuka takze na innych forach / stronach. Niestety mam wrazenie ze czasem tego typu odpowiedzi sa zwiazane tylko z "materialna" chcecia posiadania wiekszej ilosci postow na swoim koncie bo jak inaczej interpretowac takie odpowiedzi ktore sa tak naprawde nie na temat!!!!.
Dletego wcale sie nie dziwie ze jedyne posty jakie zyja na tym forum zaliczaja sie do grupy "bezprzedmiotowych". Jesli tak dalej pojdzie to forum bedzie musialo zmienic swoj cel na offtopic a temat wypalania plyt bedzie tematem pobocznym, bo "nowych" nie bedzie lub beda tylko na "jeden temat" a zostanie tylko ekipa kilku-kilkunastu osob ktorym w koncu sie znudzi "IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat)" i forum stanie sie martwe. Mam wrazenia ze niektorzy zamieniaja sie w "troli sieciowych" (jak nie wiecie o co chodzi to powiedzcie a ja wam dam linka, nie bede kazal Wam sobie POSZUKAC)
Zycze wszystkim wiecej wyrozumialosci i nabrania checi pomocy innym.
Pozdrawiam.
|
Ok rozumię cie mne też to wkurza!
Zresztą już pisałem tym na forum...
Własnie dziki takim odpowiedzom "poszukaj sobie sam" ludzie spie... stąd. tak wiec róbcie tak jak ja:
Najpier odpowiedz
później pouczenie!
Jak macie zamiar tylko pouczac to wogóle radze sie nie odzywać.....