Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.12.2010, 20:20   #10753
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja bym odmówił (zasadzania też), takie pieniądze mogą człowieka zepsuć, nawet muszą, Rychu, odmów!

Cytat:
Napisany przez s_tuden_t Podgląd Wiadomości
kupiłem w sobotę zimowe kółka czarnemu bandycie a, że nie sprawdziłem wszystkiego tak jak należało to okazało się, że otwór środkowy felgi jest 9mm większy od piast koła

dzisiaj temat załatwiły pierścienie centrujące - kółka jak zdjęte z mojej audiczki
Następny co się podniecił do niemieckich aut jak do ajsronów.

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 13.12.2010 o godz. 23:20 Powód: EDYTUJ NIE GRYZIE!!!
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post