Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.12.2010, 01:16   #10756
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>

Trzeba Waszym bliskim, Panowie DejaVu i S_tuden_t, podszepnąć, żeby Wam pod choinkę kupili suwmiarki

Z pozytywów - położyłem w przedpokoju linoleum - na razie nie mam czasu na kładzenie płytek, a te stare nam się z Żoną nie podobały, więc na jakiś rok ma starczyć właśnie linoleum. Co ciekawe, jak zwykle linoleum nie lubię, tak tu pasuje jak ulał, naprawdę lepiej od płytek pod spodem. Było trochę docinania, ale w miarę szybko się obrobiłem, teraz tylko myślę, czy by go jakoś nie przykleić, na wszelki wypadek. Myślałem o kleju do tapet przez chwilę, bo akurat trochę mi zostało, ale to byłby chyba nie wypał (obawiam się, że prędzej by zgnił pod linoleum niż wysechł). Zobaczę, jak będzie bez kleju, może się obejdzie, bo wszystko jest dobrze dopasowane i nie ma prawa się ruszać. Jak coś będzie nie tak, będę kombinował dalej...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online