Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2010, 15:59   #2
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Miałem do czynienia z pośrednikami, ale akurat od drugiej strony, czyli jako kupujący.

Na dodatek nie w Polsce.

Ale jeśli Ci to pomoże, to czemu nie?

Tutaj sprzedający/kupujący ma obowiązek wynająć sobie prawnika, który w imieniu klienta kontaktuje się z pośrednikiem i wszystko ustala.

Przy kwotach jakie wchodzą w grę w obrocie nieruchomościami IMO to jak najbardziej dobra opcja - zapłaciłem mniej niż 1% wartości nieruchomości, za to udało mi się uniknąć niekorzystnej dla mnie umowy.

Zdecydowanie nie żałuję.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post