Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2010, 21:48   #11912
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
rozmarzyłem się
gdyby tak pewna Joaśka przenocowała u mnie,
bo było późno, byłbym stracił dziewictwo 3 lata wcześniej
Przypomina mi się jeden biwak, kiedy to nocowaliśmy w namiocie pięcioosobowym we trzech i przyszły dwie koleżanki - jedną jej starsza siostra-opiekunka zgarnęła odpowiednio wcześniej, a druga została. Rozbiliśmy się na uboczu, zrobiło się późno, a my sami siebie nawzajem postraszyliśmy opowieściami o headless monsterach i innych takich - no i została...

Co z tego, skoro w śpiworze kolegi

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post