Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.12.2010, 12:02   #3101
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Nie w tym rzecz. Ma dzialac. Zawsze. Zadnych informacji, ze u Ciebie dzialac bedzie gorzej. To idiotyczny syndrom pecetowy. Ma dzialac dobrze. Zawsze. Jak na konsoli...
Porównanie telefonów komórkowych do konsol jest błędne. Smarty są produkowane przez różne firmy, posiadają różne konfiguracje sprzętowe, mają różne systemy operacyjne.
Taki Android chodzi na telefonie z klockiem 1GHz czy 500MHz. Otwartość ma swoje plusy i minusy, tak samo jak zamknięcie platformy.

Cytat:
To idiotyczny syndrom pecetowy.
To nie jest żaden syndrom PCtowy, po prostu na otwartej platformie nie ma możliwości inaczej tego rozwiązać.

P.S. Piszesz, że unifikacja jest dobra ok, jednak gdy dyskusja schodzi na standardy to zaczynasz pisać że to zło itp itd. Więcej konsekwencji.

Cytat:
Napisany przez Pali
Ale nieważne, chodziło mi bardziej o to, że w trakcie przedłużającej się dyskusji o smartfonach, zawsze ktoś powie, że telefon nie służy do tego i owego. Cholera wie do czego nam to posłuży
Wydaje mi się, że niektórzy ludzie dalej mają w pamięci telefon jako urządzenie, który potrafi tylko dzwonić ewentualnie wysyłać smsy. Imho jest to błędne. Telefony dzisiaj mają o wiele większe możliwości niż 10 lat temu. Siedząc w autobusie mogę sprawdzić sobie pocztę, odpalić komunikator czy włączyć nawigację i na szybko sprawdzić jak dojechać do danego miejsca.
Nie twierdzę, że każdy musi tego używać bo to zależy od indywidualnych potrzeb, jednak nie powinno się mówić, że telefon do tego nie służy, bo to do czego komuś posłuży zależy od danej osoby oraz możliwości jego smarta. ufff