Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.12.2010, 22:48   #10785
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Buuuu...

A hamulce to mi też blokują z tyłu z rana, znaczy za mocno tył bierze, nie blokują w czasie jazdy, po przejechaniu 3 kilometrów jest już OK, czyli jak się rozgrzeją, jestem na poniedziałek umówiony, mam nadzieję, że mnie pozytywnie podliczą na mniej...
Strach padł najpierw na szefa garażu, że to będzie jakiś większy problem z hamulcami (jakieś tam sprawy z reduktorami, pompą, czy czymś tam, potem młodszy najważniejszy po szefie i bogu powiedział, że to chyba blokowanie z powodu syfu nazbieranego przez lata, i wilgoci, która się w nim dobrze ma, szczęka przymarza a druga bierze wtedy jak głupia, wyczyścili pięknie, przeszlifowali od środka bębny w miejscu, gdzie mogły się blokować (urok odlewu, nad którym nikt nie popracował od nowości), po tych zabiegach hamulce biorą idealnie jak w nówce sztuce.
Okazało się, że mam jeszcze okładzin z tyłu i klocków z przodu na jakieś 30 do 40 tysięcy kilometrów
W tym czasie trwała walka z wymianą pompki spryskiwaczy, sama wymiana, to pikuś, ale trzeba się tam dostać zdejmując koło i co gorsza osłony. Gość poradził sobie z tym szybko i jest git,

Czyszczenie hamulców z tyłu: 2x25=50
Wymiana pompki spryskiwaczy: 50
Pompka spryskiwaczy: 100

Razem 200 i się cieszę, bo jakbym pojechał w inne miejsce w Warszawie, to mogło być drożej, a na co mogliby mnie naciągnąć...

Tutaj robią solidnie i bez naciągania, tacy ludzie, cen nie mają niskich, średnie, ale to zupełnie dobrze jak się nie płaci za ściemę.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post