Dyskusja: Wysyłka kurierem
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.12.2010, 20:40   #19
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Tak się zacząłem zastanawiać, że te firmy kurierskie dają opcję śledzenia przesyłki chyba tylko po to, żeby się człowiek wk...ł.

Zależało mi na szybkiej przesyłce z Łodzi, niejaka firemka DPD Polska chwaliła się, że dojdzie najdalej w 24h. I rzeczywiście zaczęło się ładnie: w 3 godziny od odbioru przesyłki przez kuriera paczka znalazła się w sortowni, w kolejne 3 h była już w Warszawie. A później:

1 Magazyn: przyjęcie od kur. 21/12/2010 18:42:00 Przesyłka wchodząca do sortowni WA3
2 Magazyn: wydanie kurierowi 21/12/2010 09:06:36 Przesyłka wychodząca z sortowni WA3

Znaczy co? Pojeździła sobie po Warszawie? Jełop wycieczkę jej zrobił? A 24 godziny szlak trafił. Mnie też...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post