Dyskusja: PS3 "Jailbreak"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2010, 13:39   #1653
armorsnake
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 27.04.2010
armorsnake zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez szczuru Podgląd Wiadomości
Zmodyfikowany jest potrzebny tylko do downgrade'u. Ale olej go - użyj do downgrade'u FW 3.15 (normalnego) i później zrób normalnie update do 3.41 (normalnym) bo inaczej stracisz możliwość odtwarzania filmów Bluray.
Nie do końca się z tym zgodzę, tylko wersje FAT z pamięcią NAND wielkości 256MB się kaszanią, wszystkie SLIM sa bezpieczne, zreszta zerknij na zestawinie

żródło

Cytat:
Napisany przez qbas11111 Podgląd Wiadomości
Panowie, wczoraj wgrałem Jb, uporałem się z dyskiem i jest spoko.
Chciałem powiedziec, że jak ma się konsole typu fat 60GB to po downgraddzie dane nie gina z dysku!
Moze było o tym mowa, ale jak nie to daje te info, moze ktoś skorzysta (przekonałem sie o tym na włsanej skórze.

mam takie pytanie, jak wgrać grę z Dysku zew. na dysk konsoli zeby go konsola czytała. Trzeba podobno zrobić jakis folder BLEZ czy cos takiego ale co tam ma dokładnie być, jaki foldery?
Kolego mam juz dość tych noobowskich pytań zwłaszcza ze temat był wieloktornie poruszany i nie jest to wiedza tajemna wystarczy albo przeczytać kilka ostatnich stron tematu lub użyć opcji przeszukaj temat lub wpisac odpowiednie zapytanie w google.
armorsnake jest offline   Odpowiedz cytując ten post