Cytat:
Napisany przez szczuru
Zmodyfikowany jest potrzebny tylko do downgrade'u. Ale olej go - użyj do downgrade'u FW 3.15 (normalnego) i później zrób normalnie update do 3.41 (normalnym) bo inaczej stracisz możliwość odtwarzania filmów Bluray.
|
Nie do końca się z tym zgodzę, tylko wersje FAT z pamięcią NAND wielkości 256MB się kaszanią, wszystkie SLIM sa bezpieczne, zreszta zerknij na zestawinie
żródło
Cytat:
Napisany przez qbas11111
Panowie, wczoraj wgrałem Jb, uporałem się z dyskiem i jest spoko.
Chciałem powiedziec, że jak ma się konsole typu fat 60GB to po downgraddzie dane nie gina z dysku!
Moze było o tym mowa, ale jak nie to daje te info, moze ktoś skorzysta (przekonałem sie o tym na włsanej skórze.
mam takie pytanie, jak wgrać grę z Dysku zew. na dysk konsoli zeby go konsola czytała. Trzeba podobno zrobić jakis folder BLEZ czy cos takiego ale co tam ma dokładnie być, jaki foldery?
|
Kolego mam juz dość tych noobowskich pytań zwłaszcza ze temat był wieloktornie poruszany i nie jest to wiedza tajemna wystarczy albo przeczytać kilka ostatnich stron tematu lub użyć opcji przeszukaj temat lub wpisac odpowiednie zapytanie w google.