Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2010, 18:29   #6
Sajgon1
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.01.2008
Sajgon1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam wypaliłem na BD-r esperanza 25gb film A_CHRISTMAS_CAROL_3D_FRA.iso do wypalania użyłem DVDFab używając opcji Kopiuj główny tytuł ponieważ iso wazy 39 gb wybrałem właśnie te opcje kopiowania aby zmieściło się na 25gb i wyszło nie tak jak trzeba ponieważ program wypalił mi płytę jako zwykły obraz bez 3d na pc wyświetliło mi film jako jeden obraz, nie obraz obok obrazu tak jak to wygląda montując obraz A_CHRISTMAS_CAROL_3D_FRA.iso np. w alkoholu na hdd gdzie film jest wyświetlany stereoskopowo. To pierwsza porażka DVDfab przemielił mi 3d do 2d, kolejna to problem z odpaleniem tej wypalonej płyty na konsoli ps3 zamiast tytułu filmu wyświetla mi się napis. BDMV daje pley robi sie czarny obraz i nic nie leci. Na pc płyta natomiast rusza, choć tak jak mówiłem jest wyświetlana jako jeden obraz nie stereoskopia. Ten sam film wcześniej wypaliłem za pomocą imgburn wyświetlany jest prawidłowo w stereoskopi i bez problemu rusza na ps3 a tv wykrywa sygnał 3D. Co jest nie tak co spaprałem że dvdfab wypalił jako 2d obraz oraz dlaczego nie rusza on na ps3?
Jakim programem jeszcze mozna przyciąć to .iso wyrzucając zbedne ścieżki dźwiekowe aby film zmieścił się na 25gb i był prawidłowo wypalony w 3d, bardzo proszę o pomoc.
Sajgon1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post