Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.02.2003, 10:40   #4
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
remix napisa***322;(a)
Witam!

goraco polecam Lexmarki... uzywam Lexmarkow od dawna i jestem bardzo zadowolony... czesto zmieniam drukarke ale to z powodu skonczenia sie naboju ( po prostu bardziej oplaca mi sie kupic nowa drukarke niz napelniac lub kupowac naboje)
Witam !

A ja z kolei jestem fanem HP - innych firm jakos nie trawie / jesli chodzi o laserówki to jeszcze BOEDER = jak to sie pisze /

Sterownik prosty w obsłudze - intuicyjny - do obróbki zdiec sa programy do tego przystosowane.

Pracuje od poczatku na HP i sie nie zawiodłem na tej firmie - koszty eksploatacji drozsze ale po wyczerpaniu sie tuszu kupuje Refile i jade dalej za 100PLN / napełniam dwa razy pod korek za te kwote tuszem Black Point rodzimej produkcji / Pelikan / i naprawde jest bdb jakośc / jak kartridz sie rozkalibruje printer idzie na szmelc a ja ide po nowy / na stepna bedzie laserowa MONO oczywiscie bo i tak nie drukuje wiele w kolorze.

Reszte napisał Ci Andzrzejj - teraz Twój krok !

PS: JEDNO JEST PEWNE NIE BIERZ NIGDY NAWET ZA DARMO EPSONA !!!! to jest mebel a nie drukarka - wymieniali znajomemu na gwarancji pare razy jeden sprzet a ten szajs nie chciał i tak drukowac !

Cuda na kiju z nim były - ash wreszcie wyleciał pieknym lobem do komórki na szmelc tam gdzie jego miejsce !!
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post