Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.01.2011, 20:24   #372
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
(...) podwyżka to głupota
Ponieważ wszystko drożeje.
Mam gdzieś to gdzie to wszystko idzie dla mnie liczą się cyferki na rachunkach.

Cytat:
(...) pochwalasz (?) Orange.
Tak, szkoda, że Era nie wzięła tego na siebie. Rachunki miałbym po staremu...

Cytat:
Jak sam napisałeś, Era nie obniża a przerzuca na końcowego klienta, zgodnie z ideą podatku VAT. Gdzie więc logika, dlaczego Orange pochwalasz?
Mnie te vatowskie "idee" skubią portfel więc dla mnie to jest na plus jeśli jakaś firma decyduje się na taki krok i dla mnie ten 1% jest transparentny.

Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
[offtop]Fascynuje mnie (...)
Reetou nie jestem jakąś tam alfą i omegą z gramatyki i stylistyki, strasznych błędów nie robię.
Tak samo jeśli chodzi o tzw. "sierotki" na końcu zdań pytałem się gościa (psorek na uczelni) od składu DTP czy to jest błąd - odpowiedział, że pozostawienie sierotek to już nie jest błąd. Owszem starsi poloniści będą to poprawiać i mogą ale wychodzi na to, że to już się przyjęło.
Może "dla tego" też powoli przestaje być błędem? Nie wiem- ja tego nawet nie zauważyłem, że robię błąd, postaram się zapamiętać
Na szczęście "na pewno" pamiętam aż z dyktanda z podstawówki

Ostatnio zmieniany przez Patrix : 03.01.2011 o godz. 20:32
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post