Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2011, 20:45   #32302
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
odkryłem za sprawą mojego znajomego wspaniały sklep w bytomiu

http://www.piwomania.com.pl/

Cytat:
oferujemy piwa m.in. :
niepasteryzowane
pszeniczne
ciemne
miodowe
jagodowe
wiśniowe
portery i inne
z browarów polskich i zagranicznych
m.in.
Browar Czarnków,
Ciechanów,
Fortuna,
Kormoran,
Konstancin,
Jagiełło,
Sulimar,
Obołon,
Cerna Hora,
Svijany,
Witnica,
Urpiner ...
@ed na pewno coś by Ci tu zasmakowało

minus tego sklepu taki że nigdy nie potrafie się zdecydować , no i biore 2 te, 2 te itd
efekt taki że moja 3 wizyta wyniosła mnie prawie 300 dzików
- Deckard - jest offline