Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.02.2003, 13:09   #4
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
biosami zajmuje sie akurat ja wiec moze cos o tym powiem
jezeli sa jakies szczegolne zasady wgrywania danego biosu to zawsze jest to opisane - jezeli nie jest nic napisane to moze to oznaczac trzy rzeczy
- bios wgrywa sie standardowo (w dosie lub w windzie - jezeli jest to podane to staram sie napisac czy wymagany jest czysty DOS itp.)
- sposob aktualizacji nie zostal podany
- jest on tak maksymalnie zakrecony ze nie mam pojecia o co chodzi - patrz np biosy philipsa

inna bajka ze nie bede przy kazdej aktualizacji dopisywal ze bios wgrywa sie tak i tak albo ze 4 uaktualnienia pod rzad maja ten sam opis np
improved reading
improved write on some disc - jezeli wymienia jakie to plyty wtedy pisze o tym

przewaznie w opisach na stronach nic nie ma dopiero po rozpakowaniu biosu moze dodatkowy opis byc ale teraz pomysl 48 firm razy kilka/kilkanascie modeli -> sprawdz kazdy bios -> czasami i tak nie da rady nic sprawdzic bo nie mam takiego modelu -> nie da rady

zwsze mozesz podeslac info o swoim modelu i najnowszym biosie bardzo mi pomozesz i bedziesz mogl powiedziec ze to info jest od ciebie poza tym wazne newsy na pewno przekaze Bartezowi a on wrzuci to na glowna stronke i wspomni od kogo pochodzi info - prawda Bartez

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post