Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.01.2011, 14:01   #818
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez iM@X
A iPhone'a kupilem dokladnie 17 czerwca 2010.
Cytat:
Napisany przez iM@X
3G S'a kupilem jakis rok temu. Nowke.
Mi wyszło, że jakieś ~7 miesięcy temu ale ja zawsze kiepski z matmy byłem więc mogę się mylić. Teraz pewnie zaczniesz się przyczepiać do tego, że czepiam się takiej pierdoły co? Już wyjaśniam!
W czerwcu (konkretnie 19) premierę miał następca 3GS tada! Oznacza to że ceny poprzednich modeli spadły. Oznacza to też to że kupiłeś urządzenie przestarzałe! Gdzie tu logika?

Cytat:
Po co mnie USB jak mam dock?
Faktycznie po co...[ROTFL]

Cytat:
Andy - gram przez WiFi, vCardy wysylam via SMS albo dodaje udostepniany kontakt do konta Exchange.
Też bym grał przez WiFi gdyby mój tel miał WiFi vCarda możesz wysłać MMSem a nie SMSem. Mój też to potrafi ale po co tracić na MMSa skoro mogę komuś wysłać wizytówkę via BT, BT jest proste szybkie i nie wymaga konfiguracji!
No ale za Was zdecydował Jobs...

Cytat:
A wszystkim sceptykom polecam artykul http://www.idg.pl/news/365765/Powini...c.iPhonea.html
Uwielbiamy artykuły sponsorowane

Tak więc M@X jak chcesz to bądź sobie tym fanbojem, nawet używaj iUrządzeń jednak przestań pisać, że są najlepsze na świecie bo to nie prawda.