Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2011, 16:52   #42
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Żeby było śmieszniej u mnie obydwa zdjęcia w wynikowym pdf-ie są dość kiepskiej jakości i nie różnią się pod tym względem. Nie daje też nic zaznaczenie opcji o której wspominałem wyżej - pliki są tej samej wielkości, jakość tak samo nędzna. Natomiast doskonałą jakość zdjęć w pdf uzyskałem drukując to na darmowym PDFCreatorze, z tym że plik jest 3 razy większy (158kB do 616kB).
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post