Cytat:
Napisany przez Venusice
emalio (czyli jak sam sugerujesz nie jestes ogarniety) Wez napisz w googlach "jak wrzucać kopie zapasowe swoich gier na ps3" napewno sie ogarniesz . Wiesz tyle razy juz o tym bylo ze zakazdym razem nie chce sie wkolko o tym samym pisac, nie gniewaj sie ale taka jest prawda
|
Chyba jestem w miare ogarnięty bo xboxa sobie zrobiłem. Na forach jest mega bałagan. Dziś cały dzień szukałem na cdrinfo i nic nie znalazłem konkretnego. Tylko kawałki. Skoro wiesz że jest gdzies tutek do tego to moze sie podzielisz?A ja mam dziwny problem bo wiem że zrobiłem downgrade z 3.5 do 3.41 i konsola mi to pokazuje, ale nie pojawiły mi się jakieś dwa nowe foldery w menu konsoli "gry" i dodam że gdy używam tego samego amaze break'a aby niby włączyć jb (a robie to tak: power off z zasilania, wkładam pena amazebreak, włączam zasilanie, potem przycisk powera i eject i konsola włącza mi się ponownie w tryb serwisowy!!! Czy po tym jak zszedłem do poziomu 3.41 powinienem na tego amazebreak'a załadować jakieś pliki? jest ktoś kto poratuje a nie tylko bedzie chciał utrzeć nos mi ?