Cytat:
Napisany przez M@X
Kupujac - godzisz sie na zasady licencji. Jestem za tym by glowne informacje byly wypisane na pudelku (odarcie z prywatnosci, brak mozliwosci instalacji zewnetrznego oprogramowania itp.) by nie kupowal ten, ktoremu owe zasady nie pasuja...
|
che i to ten co pisoł prerfect po Polskiemu
Zdaje mi się ze ty nie kumasz o czym mowa.
Więc ci zobrazuje inaczej np. jeśli pójdziesz do pracy i podpiszesz umowę o prace a w niej będzie napisane ze masz tylko 10 dni urlopu w roku i musisz pracować dziennie po 16 godzin to według ciebie ten co tą umowę podpisał jest osłem czy ten co tę umowę stworzył.
Wyjaśniam są przepisy prawne zawarte w kodeksie każdego państwa i te co sobie każda firma wymyśli to se je może do d..y wsadzić jeśli się nie zgadzają z prawami przyjętymi w danym kraju .
Tak jak w Polsce kopia zapasowa jest prawnie dozwolona.
A ilość dni urlopu to np. 26 - młodsi mają troszkę mniej.I nie wazne co jest w umowie tylko co w przepisach danego Państwa.
I jakiej

licencji jeśli będziesz miał salon gier napędzanych przy pomocy PS3 to możesz jakąś licencje zawrzeć jak kupujesz to nic nie podpisujesz jesteś osobą prywatną nie podmiotem gospodarczym i jedynie co możesz stracić to gwarancję na zakupiony towar użytkując go niezgodnie z
zaleceniami producenta nie z nakazami jak to robi $ony.
A poza tym to właśnie $ony wkopało się na maxa i dało się zrobić w balona bo o to wszystkim chodziło ,
żeby nagłośnić sprawę na maksa i jak się szum na cały świat zrobi to wyskoczyć z asem z rękawa ,inaczej by było jak zawsze $ony da kasę prasie żeby napisało artykuł i postraszyć troszeczkę
ale nie tym razem teraz brzęczy już jak w ulu .
Nie tak dawno temu podobnie było z urzytkownikami internetu w Sieci AOL w Niemczech juz nie istnieje ta sieć.Przeginali sobie na maxa i robili co chcieli z użytkownikami ale się skąnczyło.