Cytat:
Napisany przez M@X
Nie mnie dochodzic kto jest idiota podpisujac umowe. Sek w tym, by ten kto ja podpisuje wiedzial na co sie godzi. A mnie nikt nie zabroni wypuscic na rynek foteli na ktore bedzie tylko jeden rodzaj pokrowcow pasowac i zadne inne pasowac nie beda... Nikogo tez nie zmusze do kupowania moich oteli - moga przeciez kupic X-Fotel lub Fotelii...
|
Sorka szanowny forumowiczu , ale nie będę z tobą konwersował bo ty nic nie trybisz czyli jak kupisz nowe adidasy i producent napisze nie biegać nie skakać to włożysz je za skło na meblościankę i będziesz je podziwiał jaki to cud.
"
Sorry za OT ale jest różnica między kaleczeniem polskiego języka wynikającym z niewiedzy/nieuctwa a pisaniem bez polskich liter (co notabene jest dozwolone"
Szczuru ja się nie czepiam nikogo tyle ze klient mnie za jedno słowo banem straszył więc sorka.
M@x tak a propos to jabłuszko masz oryginalne czy hakintosh-a bo dziś to już nie rożni się te jabłuszko nic a nic od innych sprzętów hardware takie same kiedyś to nie powiem było coś warte.