Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2011, 07:47   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
To żelazko nie ma żadnej pojemności cieplnej, żeby tym dało się pracować bez kabla, a już zwłaszcza z parą.
Typowa lidlowa zabawka.
Na filmiku prasowanie firany poprzez psiknięcie parą - bezcenne.
A, i lektorka jakby znacznie rozminęła się z oryginalnym głosem, ale to szczegół prawda?
Nie chcę Cie zbytnio zniechęcać, ale reklama warta firmy i towaru...albo na odwrót...albo kolejność dowolna.

Lepsze tu było tylko plastykowe imadło, którym podniecał się w swoim czasie Romanesco
Jak widziałeś i w moim pytaniu sporo było wątpliwości, więc raczej.. jestem 'na nie' i sprawdzam, czy ktoś przypadkiem mnie nie namówi

"Prasowanie" firanki faktycznie jest śmieszne i dlatego raczej tej funkcji bym się tu nie spodziewał. Zastanawiam się tylko, czy nie sprawdzi się to jako zwykłe żelazko z dodatkową funkcją (trochę lepszą niż zwykle) prasowania parą. Bo to bez kabla.. wygląda fajnie, ale zbyt fajnie, żeby coś z tego było.

@ mystery

Woda destylowana to zwykle (właściwie chyba zawsze) jest w takich urządzeniach, więc z tym trzeba się liczyć.

Podsumowując - pewnie sobie daruję. Ale jak ktoś zrobi takie urządzenie, które faktycznie będzie działać, to kupuję

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post