Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2011, 09:36   #1360
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Malkontenci...

Ja nie jestem może jakimś fanem produktów SilverCresta, ale mam ich pilota uniwersalnego z którego jestem bardzo zadowolony (30 zł do najmarniej 300 zł u konkurencji), a ostatnio staruszka kupiła nieźle wyposażony blender, który daje radę a kosztował 1/4 ceny konkurencji. Żelazka ich nie mam, więc na jego temat nie mogę nic powiedzieć, ale mogę się odnieść do jego funkcji.

Fakt, te 'prasowanie' firanek wygląda śmiesznie i nie wpadł bym na to, żeby się tak z nimi bawić (wieszam mokre i się same 'prasują' ), ale pionowy wylot pary doceni na pewno osoba, która np. chce na szybko odświeżyć wygniecioną w samochodzie marynarkę. Woda destylowana? Nie wiem jak tu, ale do swojego Browna (tak, z pionowym wyrzutem pary) wlewam zwykłą kranówę - nie po to żelazko ma funkcje samoczyszczenia, żeby się jeszcze z wodą bawić.

Nie wiem też jak to będzie z tym brakiem przewodu i pojemnością cieplną, ale bym nie demonizował. U mnie po nagrzaniu żelazko prasuje (z parą) ok. 2-4 minut do ponownego załączenia podgrzewania, a nie jest specjalnie ciężkie co świadczyło by o jego niesamowitych możliwościach cieplnych, a to wystarcza do normalnej pracy.

Nie będę więc zachęcał (żeby w razie co nie było na mnie ), ale też nie skreślał bym z góry ich produktów. Primo kosztuje to to 80 zł, a ja za Browna dałem ponad 300 zet, secundo ma to 3 lata lidlowej gwarancji, która niezła jest jak na nasze warunki.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post