Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2011, 18:45   #1368
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ogólnie te marki pod jakimi występują lidlowe produkty, to ich wymysł i ciężko dojść, kto to produkuje. Stoi u mnie w domu lidlowa mikrofalówka do której moja siostra wsadziła prawie identyczną patelnie jak ta oryginalna, niestety ze stali i stopiła szybę, niewiele, w jednym miejscu, ale cholera wie czy można jej nadal bezpiecznie używać. Szyba nie do dokupienia, ale cała mikrofalówka była tania, super wypasiona, jak ktoś głupi, to aż niemiło...
Jeszcze jej nie wywaliłem na złom, bo może się gdzieś na allegro trafi padnięta z dobrą szybą, chociaż coraz rzadziej sprawdzam... Pewnie trafi na złom z wiosennymi porządkami...
Za to jak zbijesz dzbanek w ekspresie jakiejś znanej firmy, to podliczą Cię na tyle, że sobie cały ekspres kupisz w Lidlu...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post