Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2011, 19:34   #1372
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nic nie ukrywają, sami pewnie nie wiedzą Biorą towar bo tani i nie interesuje ich, kto to popełnił. Co do dzbanka to też zbiłem - i co z tego, że wiem jakiej firmy, i tak nie dam za dzbanek 98 zł, tym bardziej, że cały ekspres z tym dzbankiem można kupić za 107 zł.

A jak się nawet przyznają do nazwy, jak np. ten Silvercrest, to i tak to nic nie daje. Swego czasu były w ofercie zestawy klawiatury z myszą tej firmy - nawet ciekawe i tanie. Ale za cholerę nie mogłem znaleźć driverów w necie do tego zestawu, więc sobie odpuściłem... Bo starą klawę musiałem zmienić z uwagi na brak driverów do win7 właśnie.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post