Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2011, 12:58   #23
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Swoją drogą taki off top - jak widziałem uśmiechniętego Adama siadającego na krzesełko wyciągu na skocznie, to jedyną rzecz jaka zwróciła moją uwagę była nieopuszczona barierka ochronna. Kiedy ostatnio jechałem tym samym wyciągiem, nawet z opuszczoną czułem się mocno nieswojo, tak więc ta nonszalancja na wyciągu zaimponowała mi nawet bardziej niż to, że później wracał na dół drogą powietrzną

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post