Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.01.2011, 19:45   #29
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Wow..

Takiego przebiegu konkursu chyba nikt się nie spodziewał. A ja przyznam, że i po pierwsze serii miałem poważne obawy, czy Kamil wytrzyma presję. Wytrzymał i jest to bardzo dobry zwiastun kolejnych konkursów. Może w końcu wróciła ta wysoka i przede wszystkim stabilna forma z lata.

Co do Adama, to bałem się właśnie teraz jakiejś kontuzji, jak wszystko zaczynało dobrze wyglądać. Mam nadzieję, że jednak stłuczenia nie będą poważne i nie zostawią śladu fizycznego, ale też przede wszystkim w psychice. Niby to już po lądowaniu i bardzo (bardzo) doświadczony skoczek, ale zawsze. Szkoda, że tak się skończyło. Dobrze, że z pierwszych doniesień wygląda na to, że ostatecznie nie jest tak źle.

Szczerze mówiąc nawet bez upadku nie oceniałem tego skoku wysoko, ale jak powiedział Tajner w późniejszych wywiadach, gdyby nie to, Adam zajmowałby prawdopodobnie trzecie miejsce. Ciekawie mogłaby wyglądać wtedy druga seria. Jestem prawie pewien, że Adam skoczyłby znacznie lepiej, jeśli Kamil tę pewną dodatkową presję by wytrzymał, mogłoby być bardzo ciekawie

Ale i tak, pamiętając o wypadku Adama, bardzo cieszę się z sukcesu Kamila. On zdecydowanie na to zasługiwał i mam nadzieję, że to zapowiedź dalszych dobrych występów

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post