No i zaszalałem

. zrobiłem rozszerzenie MapaMap za 49zł
Po płatności mTransferem dali link do ściągnięcia, 20 minut i po krzyku - mam wersję 6.6.2.
Zmian na plus jest sporo, przez te pare minut co sie bawiłem widze
- dodali ograniczenia prędkości (już mandat dostałem 300zł więc bardzo sie cieszę

). Nie jest to ten sam poziom co AM ale jest.
- lepsze zarządzanie pamięcią - program uruchamia sie nawet gdy pamięć jest zapchana na max. Po prostu zamyka inne programy tak jak powinno być. Niestety aplikacja jest pamieciożerna i z mojego telefonu wyciska max. AM tu wypada zdecydowanie lepiej.
- dodane przezroczyste budynki w 3D lub zarysy budynków ogólnie, przez co mapa nie jest taka pusta
Oczywiście w porównaniu z Easy pokrycie jest dużo lepsze. Generalnie bardzo fajnie to wygląda i działa, nie sądze żeby było sie czego wtydzić przy AM.
Bardzo podoba mi sie kwestia aktualizacji. Aplikacja jest darmowa, czyli 6.7, 6.9 a może nawet 7.1 będę mógł sobie ściągać prosto z ich strony.
Natomiast jednorazowa aktualizacji mapy to w promocji wydatek ~40zł. Raz na rok moge tyle wydać, nie musze mieć super najnowszych map. Podejrzewam że co najwyżej raz to zrobie zanim wyrzuce telefon. Koszt całkowity jaki do tej pory poniosłem to 110zł w ciagu prawie roku i mam ich najnowszą mapę, więc nie jest źle.