Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2003, 06:11   #20
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Paradox napisa***322;(a)
Heh... Czy ty wiesz co to znaczy szacunek? Pocholere piszesz nie na temat! Jak nie umiesz przeczytac tematu postu to po kiego ***** sie udzielasz! Skoro prosilem zeby na temat wypowiedzieli sie ludzi, ktozy juz mieli taki problem badz wiedza jak sobie z nim poradzic to po kiego grzyba pisza tacy ludzie jak ty! Co ty w chlewie sie wychowales czy co? Pisz na temat albo won! Zaloz sobie inny temat np. Rozmowy z cymbalem, albo jak wypowiedziec sie nie na temat? moze jakis przedszkolak bedzie chcial cie poznac i pogadacie sobie o bajeczkach ale on by cie wiedza zabil! Wiec lepiej nie zaczynaj. Ehhh... co za pajac. Jak by tu bylo wiecej takich jak ty to wszystkie posty by byly nie na temat! Jak nie kumasz bazy to sie nie udzielaj, a jak kumasz to napisz albo zachowaj to dla siebie. Kazdy jest w czyms dobry ale ty w czym? Chyba w wpierdalaniu sie w nie swoje sprawy, a pisanie nie na temat to twoja specjalnosc. Jeszcze raz ci powiem **** mnie to interesuje co ty piszesz, jak zechca to niech sie wypowiedza ludzie ktorzy potrafia i moga pomoc a nie takie scierwo jak ty. Z gory takim ludziom wielkie THX! CU.
Ps. Mam nadzieje, ze takie gowno jak ty szybko zniknie ze sceny i nie bedzie dalej smierdzialo.
Ps2. A to do Impio nie chcem pomocy od ciebie i od ludzi ktorzy nie kumaja bazy. Jak szukasz pomocy to napisz pytanie a nie odpowiadaj chyba, ze jestes w przedszkolu to wtedy chyle czoła ;P, ludzie ktorzy kumaja bazke i sa sklonni do pomocy pomoga.

Cu all.
Ps2.
ban

dziwnie sie zachowujesz jak na kogos z sdi ktore mozna latwo namierzyc

ps. przeczytaj to co ci napisalem wczesniej - jest zdecydowanei an temat
ps2. jestem tu moderatorem
ps3. przeczytaj jesli zdazysz - za ten tekst masz bana na caaalej lini

Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 24.02.2003 o godz. 07:08
-Sid-The-Rat=> jest offline