Dyskusja: Lite-On 40125S
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2003, 07:38   #1
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Lite-On 40125S

Mam problem , ostatnio kupilem nagrywarke taka jak w temacie, czyli lite-on 40125S (40x12x48x). moj problem tki w tym iz ma ona jakis dziwny firmware o nazwie ZPS6 (tak identyfikuje go Nero Info Tool i w dodatku predkos odczytu plytek CDR jest tylko 40x, a nie 48x). Czy moglby mi ktos powiedziec co to jest za bios ?!?!?!?!? Lub podac mi jakis inny program do identyfikacji sprzetu. Bo moim zdaniem powinien byc jakis standardowy ZS0A, lub cos kolo tego . Dzieki za pomoc
icemac jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online