Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.01.2011, 17:32   #8
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
axk, wg mnie FPS zmienia się w dół a nie w górę
Czyli jak jeden 25 i drugi 23 to zmieniasz ten 25 na 23...

Ty zmieniłeś z 23 na 25 i powiedz mi skąd wytrzasnąłeś te dodatkowe ramki skoro oryginał ich nie ma
Te blondyna, ciebie się wydaje, że jak się zmienia fps w górę, to trzeba wyprodukować dodatkowe 2 ramki nie wiadomo skąd, a jak zmieniamy w dół, to wystarczy dwie dowolne wyrzucić?

To ja mam dla ciebie zagwozdkę - film ze zmienionym fps ma dokładnie tyle samo ramek co oryginał... Na wszelki wypadek dam ci od razu pytanie naprowadzające: o ile sekund wydłuży się film po zmianie fps z 25 na 23?

PS Zastanowię się, czy ci wlepić infractiona za wprowadzanie użytkowników w błąd.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post