Cytat:
Napisany przez Berion
@ethar
Gry mają być dystrybuowane na kartach flash (jakich to nie wiem, podejrzewam, że MS lub ich hybrydy - albo SDHC bo slot na nie też ma się tam znaleźć). Także UMD przechodzi do lamusa i razem z nim gry na tych nośnikach. Kompatybilność wsteczna ma być, tyle tylko że tytuły kupione na PSS... Jeśli ktoś ma bibliotekę UMDków to może ją sobie wsadzić w... kieszeń. ;]
|
Sądzę że gry będą dostępne głównie przez PSS, aby uniknąć jakiegokolwiek hakowania konsoli. Wiadomo że UMD przejdzie do lamusa, gdy tylko złamią zabezpieczenia konsoli. Gdyby PSP nie miało wejscia na karty pamięci, a "zamontowana pamięć" wynosiłaby około 20 mb (na save'y) to kto wie jakby ludzi spiracili tą konsolę
![:-]](images/smilies/].gif)
To że akurat będzie sprzedwane przez PSS nie przeszkadza mi, znaczy no niby lubię położyć oryginalny nośnik na półeczce, ale jakoś to przeboleje. Dopiero teraz zacząłem doceniać cyfrową dystrybucję, gdy zostawiłem swoje pudełeczko z Orange Boxem w Polsce. A teraz znajduje się na obczyźnie, no i wiadomo, po zalogowaniu na steama miałem dostęp do swoich gier

Wilk syty, i owca cała

A odnośnie kobiet, moja dziewczyna się ze mnie śmieję że czytam tematy odnośnie grzebania w PS3, a nawet jej nie mam

No ale przymierzam się powoli do kupna, jeszcze sądzę że pół roku i będzie^^ Swoją drogą ciekaw jestem jaką cenę rzuci Sony za swoje nowe cudeńko.