Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.01.2011, 00:04   #15
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
W sumie można to wszystko Voipem zastąpić, ale to jednak nie do końca to samo. Powiązanie z jednym numerem/kontem to jednak coś innego.
Że jak? Czytam tę reklamówkę playa co o zaletach mówią...

No, mam voipa, mam numer stacjonarny. Na biurku stoi mi bramka do której podpięty mam telefon - i sobie mogę dzwonić. Albo odbierać...

Ale jak pójdę sobie do znajomego i zapomnę tego telefonu , albo albo mi się o... bateria wyładuje to mogę za pomocą prostej aplikacji oraz słuchawek z mikrofonem zalogować się na swoje konto voip, a potem gadać i odbierać telefon tak, jakbym siedział w chałupie będąc jednocześnie zupełnie gdzie indziej

No i czym to się różni od tego playa beta?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post