Cytat:
Napisany przez Reetou
"O, Mój McBook***8217;u [wymiennie: iPadzie, iPhonie, iPodzie, iMacku, iInne, iTympodobne]! Jesteś rewelacyjny! Tak niesamowicie zachwycający, absolutnie fascynujący, zgoła olśniewający, żeby nie powiedzieć oszałamiający. Twoja szybkość porywa, atrakcyjny wygląd wręcz powala. Kurcze, naprawdę wszyscy leżymy tu porażeni, bo jesteś taki super***8230; Amen."
I pamiętaj M@X - co najmniej rano i wieczorem, ra-no-i-wie-czo-rem....
|
Cytat:
Napisany przez andy
Dlaczego? Nie wiem jak inni ale ja się śmieję z fanatyków, polityki apple oraz całej otoczki jaka między nimi się pojawia.
Jeżeli jesteś normalnym użytkownikiem (odwrotność M@Xa i yahola oraz podobnych) to nie ma powodu żebym się z Ciebie w jakiś sposób wyśmiewał
Wracając do tematu to daje sobie odciąć palec, że większość użytkowników Apple'a potraktuje tę zmianę jako coś bardzo pozytywnego.
Ah ten Stivi...świetnie sobie wytresował użytkowników 
|
I to jest jeden z powodów, dla których nie che mi się z wami gadać
Jak widać awansowałem na nienormala, fanatyka, homo-niewiadomo, a nawet być może więcej.
Być może biorę to zbyt osobiście, ale chyba jednak to nie to forum, są ciekawsze i bardziej na temat, tam spotkacie podobnych sobie w poglądach i opiniach.
Nie chce mi się.
I tyle.
(i może nawet bym chciał, żeby ktoś usunął mój nick z tagów do tego topica albowiem nie mam ochoty firmować swoim nickiem tego rodzaju idiotyzmów i głupot, kierowanych jakby nie było, jednak personalnie)