Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2011, 16:25   #916
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Razi i nuży mnie pisanie przez nic nie wiedzących o temacie, powtarzających jakieś zasłyszane brednie, bezsensowne opinie "znawców" którzy nigdy nie użyli systemu Apple na oryginalnym komputerze.
Wiele razy prosiłem o wypunktowanie rzeczy, które uważasz za brednie. Niestety do dzisiaj nie podważyłeś ani jednego mojego argumentu, natomiast mi udało się większość twoich - ciekawe o czym to świadczy?. Fajnie jest rzucać, że ktoś się nie zna nie podając rzeczowych argumentów.
No ale tak działają fanboje, pokrzyczą, podenerwują, napiszą nie stać Cię albo coś podobnego i dla nich dyskusja jest skończona.

Cytat:
Apple zapewne nie chodzi wcale o bezpośrednie zwiększenie zysków ze Store, a o renomę, usability dla ZU oraz przyszłość: rośnie Amazon z Kindlem i też chcą ten tort.
Podejrzewam, że to są kroki porządkujące sklep, aby wprowadzić warunki sprzedaży dla aplikacji, które naprawdę potrzebują późniejszych płatności przez klienta (np. appsy do sprzedaży gazet).
Chcą się napchać. Moim skromnym zdaniem ich praktyki w końcu zostaną zauważone prez odpowiednie urzędy i na tym się skończy.
Gdyby to był MS czy inna znienawidzona firma to od razu by było głośno, no ale to Apple. Nie ważne co zrobią i tak mają przyklask.

Cytat:
A cytowany przez Ciebie koment z myapple jest off topic, bezsensowny i obejmuje go prawo Godwina Akurat przedwczoraj przeczytałem wszystkie te komenty i ten jest najgłupszy, nawet pomyślałem że tu pojawi się . Ja to nazywam "dziećmi open source": od kiedy open source został szeoko uznany, pojawili się tacy dyskutanci.
Nie jest bezsensowny, ten użytkownik idealnie oddaje to co się dzieje wokół Apple.

Cytat:
obejmuje go prawo Godwina
Dlaczego?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online