Cytat:
Razi i nuży mnie pisanie przez nic nie wiedzących o temacie, powtarzających jakieś zasłyszane brednie, bezsensowne opinie "znawców" którzy nigdy nie użyli systemu Apple na oryginalnym komputerze.
|
Wiele razy prosiłem o wypunktowanie rzeczy, które uważasz za brednie. Niestety do dzisiaj nie podważyłeś ani jednego mojego argumentu, natomiast mi udało się większość twoich - ciekawe o czym to świadczy?. Fajnie jest rzucać, że ktoś się nie zna nie podając rzeczowych argumentów.
No ale tak działają fanboje, pokrzyczą, podenerwują, napiszą nie stać Cię albo coś podobnego i dla nich dyskusja jest skończona.
Cytat:
Apple zapewne nie chodzi wcale o bezpośrednie zwiększenie zysków ze Store, a o renomę, usability dla ZU oraz przyszłość: rośnie Amazon z Kindlem i też chcą ten tort.
Podejrzewam, że to są kroki porządkujące sklep, aby wprowadzić warunki sprzedaży dla aplikacji, które naprawdę potrzebują późniejszych płatności przez klienta (np. appsy do sprzedaży gazet).
|
Chcą się napchać. Moim skromnym zdaniem ich praktyki w końcu zostaną zauważone prez odpowiednie urzędy i na tym się skończy.
Gdyby to był MS czy inna znienawidzona firma to od razu by było głośno, no ale to Apple. Nie ważne co zrobią i tak mają przyklask.
Cytat:
A cytowany przez Ciebie koment z myapple jest off topic, bezsensowny i obejmuje go prawo Godwina Akurat przedwczoraj przeczytałem wszystkie te komenty i ten jest najgłupszy, nawet pomyślałem że tu pojawi się . Ja to nazywam "dziećmi open source": od kiedy open source został szeoko uznany, pojawili się tacy dyskutanci.
|
Nie jest bezsensowny, ten użytkownik idealnie oddaje to co się dzieje wokół Apple.
Cytat:
obejmuje go prawo Godwina
|
Dlaczego?