Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2011, 22:05   #6
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Wydaje mi się ,że nie do końca masz rację. Cały dysk został zaszyfrowany i sformatowany do trybu NTFS szybkie. Myślę ,że żaden program tak po prostu nie odnajdzie mi żadnych plików ponieważ zostały zaszyfrowane algorytmem BITLOCKER. Myślę ,że każdy program pokaże co najwyżej krzaki... Gdyby można było tak zrobić jak piszesz cała idea szyfrowania nie miała by sensu...
Po pierwsze BitLocker to nie algorytm a nazwa programu modułu do szyfrowania. On używa standardu AES.
Po drugie nigdzie nie pisałem, że program odzyskujący dane przywróci Ci pliki zapisane na takim dysku. One Ci spróbują przywrócić partycję sprzed formatowania. Jeżeli to się uda to będziesz mógł ją odszyfrować.
Cytat:
Gdyby można było tak zrobić jak piszesz cała idea szyfrowania nie miała by sensu...
Czytaj ze zrozumieniem.