Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2011, 00:40   #932
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Jest na forum dział o wypalaniu pod Mac OS - poważnie nie macie tam z yaholem nic do napisania, jakieś FAQ może... ?
Jaki tutorial? W OS X (i swietnym Toat'cie na niego) wszystko jest tak proste i intuicyjne, ze nawet jesli ktos do czynienia z komputerami wczesniej nie mial, to sobie poradzi...

Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
Niestety obecne pojmowanie Open Source/Free Software przez znakomitą większość jego wyznawców jest niezbyt mądre, wynika z braku podstawowej wiedzy o rynku i jest szkodliwe. Nie dziwię się Tobie, że reagujesz alergicznie, ale to naprawdę nie o to chodzi
Coz... Widze ze sie rozumiemy... To banda fanatykow uwazajacych ze WSZYSTKO powinno byc za darmo i publicznie dostepne. Ot, banda pseudorewolucjonistow... Z checia jednak przeczytam Twoje wyjasnienie "o co chodzi" w tym wszystkim. Bo jestes jednym z niewielu ludzi piszacych sensownie w tym temacie ;-)...

Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Czy ja wiem, czy to jest takie przekonywujące.. Jak swego czasu (niedawno) wybierałem notebooka, to widziałem bardzo podobny filmik, w którym właśnie interesujący mnie model (DELL Studio XPS 1645 - procesor i7-720, 4GB ramu, Windows 7, rozdzielczość FullHD) wypadał praktycznie identycznie. Otwierane po kolei kilkanaście różnych procesów/aplikacji (w tym dwa przynajmniej filmy w FullHD) i wszystko sprawnie i szybko działało. Nie pamiętam, czy była tam też
Chodzi o zestawirnie sprzetu ktory jest na filmiku (pokazane na poczatku - C2D + 4 GB RAM). Na "szczescie" (pod katem testow - bo osobiscie nadal jestem zwolennikiem architektury PowerPC) pod maska jest to samo i mozna porownywac wydajnosc samych OSow!

@andy - nie chce mi sie formatowac pojedynczo Twoich quote'ow i ich cytowac - mam lepsze rzeczy do roboty... Jedyne co zapadlo mi w pamiec to narzekanie na polityke Apple Store i ich zamknieta architekture oraz metode dyśtrybucji. Piwiem jeszcze raz (na litosc) - "NIKT NIE KAZE KUPOWAC!"

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post