Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2011, 11:41   #943
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Widze ze sie rozumiemy... To banda fanatykow uwazajacych ze WSZYSTKO powinno byc za darmo i publicznie dostepne.
Ignorancja i niewiedza aż kipi. Społeczność OS to nie fanatycy którzy chcą mieć wszystko za darmo, fakt są jednostki bardziej konserwatywne ale to wszędzie tak jest.

Cytat:
Chodzi o zestawirnie sprzetu ktory jest na filmiku (pokazane na poczatku - C2D + 4 GB RAM). Na "szczescie" (pod katem testow - bo osobiscie nadal jestem zwolennikiem architektury PowerPC) pod maska jest to samo i mozna porownywac wydajnosc samych OSow!
Ciekawe jak by się taki Mac zachował gdyby odpalić na nim np. Photoshopa CS5, lub jakiegoś CADa z 2010/2011 roku. Chodził by tak samo szybko jak na sprzęcie z Windows o takich samych parametrach.

Jak już wcześniej mówiłem każda platforma się starzeje. Widać to szczególnie jeżeli uaktualniamy oprogramowanie a sprzęt pozostaje taki sam.
Ten filmik co pokazałeś nie sugeruje niczego. Tak samo mogę zrobić na W7 z identycznym sprzętem.

Cytat:
nie chce mi sie formatowac pojedynczo Twoich quote'ow i ich cytowac - mam lepsze rzeczy do roboty...
Lepiej sobie pokrzyczeć, popisać jakieś ogólniki niż podjąć rzeczową dyskusję.
Cytat:
Jedyne co zapadlo mi w pamiec to narzekanie na polityke Apple Store i ich zamknieta architekture oraz metode dyśtrybucji. Piwiem jeszcze raz (na litosc) - "NIKT NIE KAZE KUPOWAC!"
Gdyby był wybór to mógłbyś tak napisać. Użytkownicy urządzeń z iOS nie mają wyboru! Albo sklep albo nic.(nie liczę łamania telefonu).
Jeżeli chodzi o developerów to sytuacja jest identyczna, jeżeli nie ma aplikacji w sklepie to jak użytkownik ją może zainstalować? NIE MOŻE! Nie ma wyboru i musi się zgodzić na chore warunki Apple.

Cytat:
Po sztuczki to do Beriona.

On jest kombinator.

Ja po prostu UZYWAM!

P.S. Chcesz to Ci zrzuty zrobie, tylko daj mejla na PW! ;-)
Kombinator? Ty może po prostu nic poza przeglądaniem ,oglądaniem filmów czy słuchaniem muzyki nie robisz nic więcej bo nie potrafisz co?
Komputer to narzędzie, które ma pomóc w rozwiązywaniu problemów a nie robić kolejne.

Cytat:
Napisany przez Gadzina18
Widzę, że kłótnia idzie Wam wszystkim dobrze
Dyskusja nie kłótnia

Ostatnio zmieniany przez andy : 06.02.2011 o godz. 11:44
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post