Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2011, 14:34   #29
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości

Edit:
Dziwne. Niby śledzę to samo co Andrzej, ale u mnie dopiero teraz pojawiła się ta informacja, którą Andrzej podał wyżej.
Szczerze mówiąc gówno warte są te wszystkie agencje prasowe, które tylko walą bzdury, żeby mieć dużo wejść na stronę (i skutecznie - pietraligure.net jest niedostępny). To, co ja napisałem, faktycznie 'przeskoczyło' na późniejszą godzinę. Ponieważ jednak pojawiło się także na innym serwisie, zakładam, że jest to bardziej potwierdzona informacja.

Co do tej ręki.. Też mam nadzieję, że to jednak niepotwierdzone doniesienia. W końcu kilka minut wcześniej była oficjalna (?) wypowiedź przedstawiciela szpitala, taka operacja raczej trochę trwa, no i nie ma potwierdzenia tych doniesień nigdzie indziej.

Tak czy siak, jakaś operacja chyba faktycznie teraz trwa. Pytanie jaka i w jakim celu (informacje są różne).

Ale.. i tak wygląda to źle...

-----
EDIT

/\ wyżej - no niestety w środku ten samochód wygląda znacznie gorzej niż na zewnątrz..

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 06.02.2011 o godz. 14:37
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post