Cytat:
Napisany przez Berion
Ja kupuję za granicą, ale nie nowe. Starsze zwykle są mocno przecenianie i nówki (w sensie, że nowe w folii Sony) kosztują od 50 do 120zł co jest już IMO ceną w miarę ok.
thehut.com
Nie wiem czy PayPal obsługują. Ja płacę kartą debetową (mało rozsądnie, wiem  ). Przesyłka do Polski to funciak.
|
Dzięki za info, sprawdzę adres.
A karta debetowa to takie zastępstwo kredytowej na potrzeby transakcji w necie którą zasila się ze swojego konta ile się chce ?
I czemu nierozsądne ?
- - -
Przepraszam za post pod postem ale nie mogłem już edytować poprzedniego.
Jeśli można mam jeszcze pytania.
Czy można tam jakoś sprawdzić jakie języki są zawarte w danej grze bo przy niektórych pozycjach pisze ale niestety przy niewielu. A czy jeśli dana gra jest po angielsku to u nas w Polsce jest możliwe że gra pobierze łatkę i się spolszczy czy to po prostu niemożliwe ?
Wysyłają do Polski bez żadnych utrudnień i ten funciak za wysyłkę to za sztukę gry czy jak kupię dwie lub trzy gry naraz to też za wysyłkę jest funciak ?
Przy wielu grach widnieje napis Free Delivery czyli wysyłka gratis ale to pewnie nie dotyczy wysyłki do Polski ?
Jaki jest czas wysyłki do nas do Polski ?
To chyba wszystko o co chciałem zapytać i będę wdzięczny za odpowiedź. Sorry jeśli odpowiedzi na moje pytania można znaleźć na stronie ale niestety nie znam angielskiego.
Pozdrawiam.
PS.
Z tego co zauważyłem to jest opcja płatności PayPal.