Cytat:
Nawet osoby niezbyt obeznane z komputerami bez problemu używają Skype.
|
Jak się wcześniej pokaże to tak. Później taka osoba będzie dzwoniła ale żeby coś w programie zmienić to nie ma mowy
Cytat:
Minęło pare lat teraz może aplikacja o której piszesz jest fajna. Może Google Talk jest fajny ale co z tego, skoro już wszyscy używają Skype. Nie wystarczy mieć czym dzwonić trzeba jeszcze mieć do kogo.
|
To jest największy problem w pokonywaniu potworków. Ludzie już używają i ciężko jest ich przestawić na inne rozwiązanie.
Cytat:
A nie będę tłumaczył wszystkim że Skype jest be bo nie wiadomo co jest w środku (bo przecież tak naprawde nie wiadomo co jest w środku każdej aplikacji nie open source).
|
W podobny sposób odpowiadam gdy ktoś się mnie pyta czy mam Skypa

Skype jest o tyle niepewny, że na prawdę nie wiadomo co i przez co leci, ruch jest szyfrowany w wielu miejscach więc ciężko coś podejrzeć. Do tego to zamulanie komputra. Sorki ale żeby komunikator mi przymulał i3 to przesada...
Cytat:
Natomiast Facetime to jakaś porażka właśnie głównie z tego tytułu że działa tylko na sprzętach Apple. Osobiście znam tylko jedna osobę używającą Maca (i jest w USA) oraz dwie z iPhone z tego chyba tylko jeden z nich to iPhone4. Więc psu na budę taki komunikator, tym bardziej że Skype tez jest na te platformy.
|
Apple takie już jest, produkują własne rozwiązania i okrzykują je czymś magicznym LOL Ciekawy jestem ile razy użył facetime normalny użytkownik iPhona?